Referencer

Den 13. oktober 2016 holdt jeg foredrag for medlemmer af 3F Aabenraa-Tønder.
3F omtalte mit foredrag i 3F-nyt medlemsblad for 3F Aabenraa-Tønder:
“Stor interesse for foredrag.
En aktiv flok mennesker var meget deltagende, da Bente Sønnichsen fortalte om at være særligt sensitiv.Der er ikke noget galt med én, når man er særligt sensitiv. Det er ikke en diagnose, men et personlighedstræk, som rigtig mange mennesker lever med, forklarede Bente Sønnichsen under foredraget.
Der var flere af de tilstedeværende, som var særligt sensitive, og de havde lige så meget glæde af foredraget, som de deltagere, der var kommet af nysgerrighed. alle deltog aktivt i foredraget, hvor der blev grinet, spurgt, skrevet, lyttet og deltaget på mange planer. Så hvis Bente Sønnichsens udtalelse om, at “Dialog er vejen til at forstå!” holder vand, så går størstedelen af deltagerne ved foredraget allerede på vejen.”Billede 3F nyt foredrag

________________________________________________________________________

Anbefaling af foredraget “Det gode arbejdsliv for særligt sensitive medarbejdere – et fælles ansvar”
“FOA Sønderjylland havde Bente Sønnichsen til et medlemsarrangement, hvor deltagerne – og jeg selv – fik stort udbytte af Bentes store viden og engagement. Bente bruger gerne sig selv som reference i foredraget og det gør det så absolut mere vedkommende og nærværende. Tilbagemeldingerne fra medlemmerne som deltog, var at det havde været en rigtig god aften, med fokus på oplysning, refleksion og værktøjer til at arbejde med sin sensitive side. Jeg kan kun give Bente mine varmeste anbefalinger.”
Bent Holm Poulsen
Afdelingsformand
_______________________________________________________________________

Jeg var til Bente Sønnichsens foredrag om sensitive menneskers arbejdsliv i maj 2015. Jeg fik stort udbytte af foredraget. Bente er godt hjemme i stoffet både på det teoretiske og praktiske plan. Og samtidig har hun gået vejen selv. Hun har selv som sensitiv haft et arbejdsliv, der ikke var optimalt, og hun har gjort sine erfaringer og været i stand til at skabe et arbejdsliv, som hun i dag er glad for. Foredraget har en god balance mellem generelle problemstillinger og glæder i forhold til at være sensitiv på arbejdsmarkedet, og så de individuelle erfaringer, som Bente kunne videregive fra sit eget og andres liv. En stor styrke ved foredraget er, at det på en kærlig måde fortæller os som tilhørere, at vi selv har ansvaret for, hvad vi byder os selv. Vi har selv ansvaret for at håndtere de udfordringer, vi møder, og tage nogle valg, der gør det muligt for os at trives med vores sensitivitet. Foredraget indeholder redskaber og refleksionsspørgsmål, som vi kan gå hjem og bruge umiddelbart efter foredraget. Jeg giver Bente og hendes foredrag mine varmeste anbefalinger!
Lene Sonne

_________________________________________________________________________

“Jeg var til Bente’s foredrag om at være Særlig Sensitiv med FOF Tønder. Det var virkelig interessant og informationsrigt. Som Særlig Sensitiv fik jeg via Bente’s foredrag svar på nogle ting, som jeg troede ”bare var mig”, som Bente på en god og informativ måde fik forklaret hendes publikum, at det var tegn på Sensitivitet. Så i stedet for at føle sig ”mærkelig”, så tror jeg at alle gik derfra med en forklaring. Det er den slags, som giver ro i sindet. Hvis du er Sensitiv eller tror du er Sensitiv, så vil jeg helt klart anbefale, at du hører Bente’s foredrag, for så vil du, lige som jeg, med stor sandsynlighed  gå derfra med forklaring og ro i sindet.

Tusind tak for et godt foredrag Bente ;o)”
Sabrina Jensen