Referencer sommerkurser

3 anbefalinger af sommerkurset “Glæden ved at være særligt sensitiv” på Stensbæk Den Holistiske højskole 2019
“Går du rundt som særligt sensitiv og er lidt forvirret over det hele? Så er du langt fra alene!
Jeg har deltaget på kurset “Glæden ved at være særligt sensitiv” – den bedste gave jeg har givet mig selv.
Det at være sammen med ligesindede, hvor man ikke skal tænke over, hvad de andre siger til at jeg har brug for ro og alene tid er en befrielse.
Bente rummer os alle og ingen bliver overladt til følelsen af, at man er underlig eller anderledes, samtidig med, at de enkeltes grænser ikke overskrides.
Kurset rummer en rigtig god blanding af teori og hverdag.
Tak Bente!
Pia
———-
“Kurset “Glæden ved at være sensitiv” på Stensbæk Holistisk Højskole var helt fantastisk. Underviseren Bente Sønnichsen var kærlig, entusiastisk og meget professionel. Alt gled mellem hinanden i praktiske øvelser – direkte undervisning – og plads til personlige fortællinger. Deltagerne var vidt forskellige – og alligevel havde vi uendeligt meget tilfælles i vores sensitive træk. Højskolen emmer af kærlighed, hjælpsomhed og tryghed. Haven og omgivelserne er vidunderlige. Efter at være kommet hjem, mærker jeg tydeligt, at jeg så meget er landet i mig selv i en ro, jeg ikke kendte før. Jeg har fået meget nemmere ved at mærke og markere mine grænser. Og jeg kan meget stærkere fornemme, hvilken vej der er den rigtige for mig. Jeg er fyldt med taknemmelighed.”
Kærligst Susanne Aïda
———-
“Særligt sensitiv uge kursus afholdt på Holistisk Højskole, ved Bente: Det gik ud over al min forventning, jeg havde ikke forestillet mig, at der er så meget indhold i “særligt sensitiv”. Kurset har meget materiale og enkelte øvelser, og det er alt sammen relevant og dybdegående. Der er intet der kan udelades. For mig er alle emner interessante, og langt det meste er ny information og ny synsvinkel på det at være særligt sensitiv.

Jeg var også meget overrasket over hvor forskellige os på holdet var. Vi var alle særligt sensitiv på vores måde.
Bentes undervisning bliver udført nærværende og grundigt. Hun er lydhør, og fanger et udefinerlig emne og kan sætte ord, medfølelse og forslag til eventuel handling eller ændring.
Da jeg var hjemme igen, følte jeg mig mærkelig lettet på en rigtig god måde. Jeg reflektere længe over det, jeg havde oplevet, og var meget glad for at have deltaget i kursuset.”
Anonym
——————————————————————————————————————

Jesper deltog i sommerkurset “Glæden ved at være særligt sensitiv” på Stensbæk Den Holistiske Højskole i august 2018

”Jeg vil varmt anbefale at deltage i kurset, hvis du har på fornemmelsen, at du er særligt sensitiv. Bente er en meget dygtig formidler og giver en god samlet oversigt over, hvad det vil sige at være at være sensitiv og forklarer grundigt, hvorfor vi er særligt sensitive.
Derudover gennemgår Bente på en meget overskuelig og pædagogisk måde de værktøjer, som du kan bruge til af få et godt og måske bedre liv som særligt sensitiv.
Bente tilbyder også på kurset, at du kan prøve nogle af værktøjerne for særligt sensitive. Disse øvelser er virkelig gode og giver den fulde forståelse af, hvordan værktøjerne funger bedst for den enkelte.
Bente passer godt på deltagerne undervejs.
Der er kort sagt ikke noget at være i tvivl om. Som særligt sensitiv får du en enormt stor gevinst ved at deltage aktivt i kurset.”
Jesper Ravn

Lisa deltog i sommerkurset “Glæden ved at være særligt sensitiv” på Stensbæk Den Holistiske højskole i juli 2018

“Kære Bente!
Det har taget mig lang tid at skrive denne mail.
Jeg har bare lige brug for at sige Tusind tak for dig, dit fantastiske “program” (glæden ved at være særligt sensitiv, holistisk højskole uge 27).
Det har virkelig været en livsændrende oplevelse for mig. Jeg har fundet hjem i mig selv, jeg kan mærke min krop.
Det materiale, du har lavet, har givet fantastiske ting at arbejde videre med.
Du er velkommen til at bruge dette som reklame for opholdet.
Det arbejde du laver er SÅ vigtigt ,og det vil jeg rigtig gerne støtte op om.
Kærlig hilsen
Lisa Langner Johansen”

Anaelle deltog i sommerkurset “Glæden ved at være særligt sensitiv” på Stensbæk Den Holistiske Højskole i juni 2017

Kære Bente
Nu hvor jeg har haft tid til at fordøje sensitiv kurset og har genfundet lidt energi og kræfter, vil jeg gerne dele min oplevelse med dig og andre som det måtte gavne.
Når jeg tænker tilbage på kurset sidder jeg med en følelse af taknemlighed. Taknemlig over, at jeg gav mig selv en uge sammen med jer andre sensitive, så jeg kunne få en dybere forståelse af det, at være særligt sensitiv. Det var så dejligt og lærerigt, at jeg kunne spejle mig selv i andres sensitivitet og samtidigt trygt øve mig på, at imødekomme min egen sensitivitet ved, at tilgodese mine egne behov samt, at sige fra overfor det der måtte tricke mig. Jeg oplevede, hvordan hele mit nervesystem i løbet af ugen ligesom faldt lidt til ro, alene ved at være sammen med jer andre i et yderst rummeligt og imødekommende forum, og måske også som følge af healingerne af nervesystemet undervejs. Jeg har fået meget mere mod på, at imødekomme mig selv i samværet med andre og dermed sætte grænser og appellere til andre, når noget bliver for meget eller at vide, hvornår jeg bare skal trække mig tilbage. Og jeg lykkes. Jeg har virkelig erkendt nødvendigheden af, at jeg kærligt imødekommer min sensitivitet og også fører ‘energiregnskab’ og til denne opgave har jeg fået værktøjer med mig, som jeg nu øver mig på, at implementere i min sensitive hverdag. Jeg har fået en helt anden vinkel på det at være særligt sensitiv og jeg kan således nu meget bedre favne sensitiviteten. Min egen sensitivitet, men bestemt også andres. Så af hjertet tak for en yderst berigende uge, hvor jeg kærligt har nærmet mig selv.
I taknemlighed
Anaelle”

Lene deltog i sommerkurset “Glæden ved at være særligt sensitiv” på
Stensbæk Den Holistiske Højskole i juni 2016

“Kære Bente.
Selv tak for en uforglemmelig, lærerig og spændende uge sammen med dig og de øvrige deltagere.
Jeg er så taknemmelig, for alt det jeg har fået med herfra.
Det at være særlig sensitiv er for mig kommet i et større og klarere perspektiv. Jeg føler mig mere i ro, og jeg oplever at det er ved at give mig en større balance og frihed, i forhold til at det er okay at være mig som jeg er, samt en fantastisk følelse og glæde over alle de skønne kvaliteter vi har som særlige sensitive mennesker.
Det var dejligt, at være omgivet af dit varme og givende væsen, og dit store kendeskab indenfor det sensitive område. Jeg oplever at være kommet i besiddelse af utrolig mange gode og brugbare redskaber, som kan anvendes til at øge glæden ved at være særlig sensitiv.
Dit materiale omkring englevæsener virker stor genklang hos mig, og er noget jeg skal fordybe mig meget i.”
Lene Sørensen

Fra kursist på ugekurset,”Glæden ved at være sensitiv”
på Stensbæk den Holistiske Højskole uge 26/2015

“Kurset giver en god indsigt i personlighedstrækkets muligheder og udfordringer. Det gør hele forskellen, at Bente ved hvad hun taler om, hun har selv gjort sine erfaringer og dem deler hun med os. Bentes særlige måde at møde os, hvor vi er hver især, skal opleves! Det mærkes, at hun brænder for at gøre en forskel og dele sin viden.
Tak for en indsigtsfuld og særlig uge.”
Maria-Louise