Referencer healingsretreat

Anbefaling af Healingsretreat for særligt sensitive på Lesbos i 2019

“Jeg har deltaget på et 5 dages healingsretreat på Lesbos, arrangeret af Bente og det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Stedet det blev holdt hedder paradis, ligger lidt uden for Petra og er paradis på jord. Der er utrolig smukt og har en fantastisk healende energi. Stedet  er ejet af de dejligste  mennesker Holger og Bodil Irene. Der selv har bygget stedet. 
Undervisningen tog Bente sig af, assisteret af Bodil Irene. Undervisningen var meget varieret. Startede dagen med en lille meditation, så vi var klar til dagens program.  Bente havde planlagt et program, der  kunne ændres hvis vi havde andre ønsker.  Der var en god stemning fra dag et, hvor der både var plads til alvor og masser af grin og humor.  
Vi var to på holdet, men det betød bare, at vi kunne lære hinanden bedre at kende og komme dybere ind i vores bearbejdning af vores indivduelle udfordringer..
Den sidste dag var vi oppe ved Maria klippen, hvor vi kravlede igennem hullet i klippen og fik personlige budskaber, som vi kunne tage med os hjem. Om aftenen sluttede vi kurset af med fællesspisning på en lokal restaurant. En dejlig måde at slutte et fantastisk kursus af på.
Til alle jer der går og drømmer om at få en langt bedre selv indsigt, tag på dette kursus. Jeg kan varmt anbefale det.”
Birgit