Referencer

Anbefaling af foredraget “Det gode arbejdsliv for særligt sensitive medarbejdere – et fælles ansvar”
“FOA Sønderjylland havde Bente Sønnichsen til et medlemsarrangement, hvor deltagerne – og jeg selv – fik stort udbytte af Bentes store viden og engagement. Bente bruger gerne sig selv som reference i foredraget og det gør det så absolut mere vedkommende og nærværende. Tilbagemeldingerne fra medlemmerne som deltog, var at det havde været en rigtig god aften, med fokus på oplysning, refleksion og værktøjer til at arbejde med sin sensitive side. Jeg kan kun give Bente mine varmeste anbefalinger.”
Bent Holm Poulsen
Afdelingsformand
2016

_________________________________________________________________________

Den 13. oktober 2016 holdt jeg foredrag for medlemmer af 3F Aabenraa-Tønder.
3F omtalte mit foredrag i 3F-nyt medlemsblad for 3F Aabenraa-Tønder:
“Stor interesse for foredrag.
En aktiv flok mennesker var meget deltagende, da Bente Sønnichsen fortalte om at være særligt sensitiv.Der er ikke noget galt med én, når man er særligt sensitiv. Det er ikke en diagnose, men et personlighedstræk, som rigtig mange mennesker lever med, forklarede Bente Sønnichsen under foredraget.
Der var flere af de tilstedeværende, som var særligt sensitive, og de havde lige så meget glæde af foredraget, som de deltagere, der var kommet af nysgerrighed. alle deltog aktivt i foredraget, hvor der blev grinet, spurgt, skrevet, lyttet og deltaget på mange planer. Så hvis Bente Sønnichsens udtalelse om, at “Dialog er vejen til at forstå!” holder vand, så går størstedelen af deltagerne ved foredraget allerede på vejen.”Billede 3F nyt foredrag